Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Where the Day Takes You

Where the Day Takes You

01/11/2017 | Flixfilm

Se Where the Day Takes You på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Marc Rocco
Skuespillere: Laura San Giacomo, Dermot Mulroney, Robert Knepper, Sean Astin
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En gruppe unge narkomaner og hjemløse, der bor på gaden i Hollywood, danner en slags familie med et overhoved, som forsøger at sørge for, at de undgår ballade.


Se Where the Day Takes You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhere the Day Takes You havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Where the Day Takes You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Where the Day Takes You herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Where the Day Takes You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Where the Day Takes You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar