Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Where the Day Takes You

Where the Day Takes You

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Where the Day Takes You på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Marc Rocco
Skuespillere: Laura San Giacomo, Dermot Mulroney, Robert Knepper, Sean Astin
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En gruppe unge narkomaner og hjemløse, der bor på gaden i Hollywood, danner en slags familie med et overhoved, som forsøger at sørge for, at de undgår ballade.


Se Where the Day Takes You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Where the Day Takes You havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Where the Day Takes You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Where the Day Takes You herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Where the Day Takes You er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Where the Day Takes You stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar