Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Where the Trail Ends

Where the Trail Ends

20/08/2014 | Flixfilm

Se Where the Trail Ends på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure, Drama
Instruktion: Jeremy Grant
Skuespillere: Darren Berrecloth, Robbie Bourdon, Garett Buehler
Spilletid: 88 min
Land: Argentina, Canada, China, Nepal, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I denne fabelagtige sportsdokumentar følger vi med højhastighedskameraer et hold professionelle mountainbikere på jagt efter det mest krævende terræn på jorden.

Where the Trail Ends havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Where the Trail Ends på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Where the Trail Ends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Where the Trail Ends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Where the Trail Ends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Where the Trail Ends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar