Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Where the Trail Ends

Where the Trail Ends

20/08/2014 | Flixfilm

Se Where the Trail Ends på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure, Drama, Sport
Instruktør: Jeremy Grant
Skuespillere: Darren Berrecloth, Robbie Bourdon, Garett Buehler, James Doerfling
Spilletid: 88 min
Land: Argentina, Canada, China, Nepal, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I denne fabelagtige sportsdokumentar følger vi med højhastighedskameraer et hold professionelle mountainbikere på jagt efter det mest krævende terræn på jorden.


Se Where the Trail Ends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhere the Trail Ends havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Where the Trail Ends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Where the Trail Ends herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Where the Trail Ends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Where the Trail Ends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar