Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Where’s the Money

Where’s the Money

01/04/2023 | Flixfilm

Where’s the Money på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En veltalende dovenlars fra nabolaget South Central Los Angeles leder efter en bunke stjålne penge og infiltrerer en kridhvid studenterloge på universitetet.Se Where’s the Money på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Where’s the Money havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Where’s the Money på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Where’s the Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Where’s the Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Where’s the Money, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Where’s the Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar