Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whindersson Nunes: Adult

Whindersson Nunes: Adult

16/08/2019 | Flixfilm

Whindersson Nunes: Adult på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.

Whindersson Nunes: Adult havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Whindersson Nunes: Adult på YouTube.Se Whindersson Nunes: Adult på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Whindersson Nunes: Adult ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whindersson Nunes: Adult stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whindersson Nunes: Adult, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whindersson Nunes: Adult er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar