Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whindersson Nunes: Adult

Whindersson Nunes: Adult

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Whindersson Nunes: Adult på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.


Se Whindersson Nunes: Adult på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Whindersson Nunes: Adult havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whindersson Nunes: Adult ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whindersson Nunes: Adult herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whindersson Nunes: Adult er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whindersson Nunes: Adult stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar