Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whindersson Nunes: My Own Show!

Whindersson Nunes: My Own Show!

03/03/2022 | Flixfilm

Whindersson Nunes: My Own Show! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren Whindersson Nunes bringer sine skæve parodier og gadesmarte meninger om forskellige kulturer til den historiske scene på Teatro Amazonas.

Whindersson Nunes: My Own Show! havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Whindersson Nunes: My Own Show! på YouTube.Se Whindersson Nunes: My Own Show! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Whindersson Nunes: My Own Show! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whindersson Nunes: My Own Show! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whindersson Nunes: My Own Show!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whindersson Nunes: My Own Show! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar