Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Whiplash

03/06/2019 | Flixfilm

Se Whiplash på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Music
Instruktion: Damien Chazelle
Skuespillere: Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Trommeslageren Andrew presses af sin krævende musiklærer og er stålsat på at blive en succesfuld jazzmusiker, selvom det bliver på bekostning af hans integritet.

Whiplash havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Whiplash på YouTube.Se Whiplash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Whiplash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whiplash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whiplash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whiplash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar