Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Whiplash

03/06/2019 | Flixfilm

Se Whiplash på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Music
Instruktør: Damien Chazelle
Skuespillere: Miles Teller, J.K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Trommeslageren Andrew presses af sin krævende musiklærer og er stålsat på at blive en succesfuld jazzmusiker, selvom det bliver på bekostning af hans integritet.


Se Whiplash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhiplash havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whiplash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whiplash herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whiplash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whiplash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar