Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Whipped

18/09/2020 | Flixfilm

Se Whipped på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Chandra Liow
Skuespillere: Andovi Da Lopez, Jovial Da Lopez, Tommy Limm, Chandra Liow
Spilletid: 97 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Da fire venner deltager i et kursus med en kærlighedsguru, begynder de at sætte spørgsmålstegn ved deres egne forhold – indtil guruens skjulte dagsorden afsløres.

Whipped havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Whipped på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Whipped ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whipped stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whipped, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whipped er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar