Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whiskey Tango Foxtrot

Whiskey Tango Foxtrot

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Whiskey Tango Foxtrot på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Drama, War
Instruktør: Glenn Ficarra, John Requa
Skuespillere: Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman, Alfred Molina
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Pushto, Dari, French
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En journalist beslutter at vende sit liv og sin karriere på hovedet ved at følge tropperne ind i en krigszone i Mellemøsten, hvor hun genfinder sine journalistisk evner.


Se Whiskey Tango Foxtrot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whiskey Tango Foxtrot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whiskey Tango Foxtrot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar