Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whiskey Tango Foxtrot

Whiskey Tango Foxtrot

30/09/2017 | Flixfilm

Se Whiskey Tango Foxtrot på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Drama, War
Instruktør: Glenn Ficarra, John Requa
Skuespillere: Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman, Alfred Molina
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Pushto, Dari, French
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En journalist beslutter at vende sit liv og sin karriere på hovedet ved at følge tropperne ind i en krigszone i Mellemøsten, hvor hun genfinder sine journalistisk evner.


Se Whiskey Tango Foxtrot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whiskey Tango Foxtrot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whiskey Tango Foxtrot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar