Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Whiskey Tango Foxtrot

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Glenn Ficarra, John Requa
Skuespillere: Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman, Alfred Molina
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Pushto, Dari, French
IMDB-bedømmelse: 6.6

Resumé: En journalist beslutter at vende sit liv og sin karriere på hovedet ved at følge tropperne ind i en krigszone i Mellemøsten, hvor hun genfinder sine journalistisk evner.


Se Whiskey Tango Foxtrot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whiskey Tango Foxtrot herunder:Fra premieredatoen (30. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Whiskey Tango Foxtrot (Den amerikanske journalist) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Whiskey Tango Foxtrot stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar