Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whisper of the Heart

Whisper of the Heart

01/04/2020 | Flixfilm

Se Whisper of the Heart på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Animation, Drama, Family, Music, Romance
Instruktør: Yoshifumi Kondô
Skuespillere: Yoko Honna, Issey Takahashi, Takashi Tachibana, Shigeru Muroi
Spilletid: 111 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da skolepigen Shizuku finder ud af, at alle hendes biblioteksbøger før er blevet lånt af den samme person, beslutter hun sig for at møde ham og forfølge sine drømme.Se Whisper of the Heart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Whisper of the Heart (Hjertets hvisken) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whisper of the Heart (Hjertets hvisken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Whisper of the Heart:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whisper of the Heart (Hjertets hvisken) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whisper of the Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar