Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Whisper

27/09/2019 | Flixfilm

Se Whisper på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Stewart Hendler
Skuespillere: Jennifer Shirley, Blake Woodruff, Michael Rooker, Josh Holloway
Spilletid: 94 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I kølvandet på faglige og private udfordringer forsøger efterforskeren Sin Yeong-ju og dommeren Lee Dong-jun at bekæmpe et magtfuldt advokatfirma.

Whisper (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Whisper på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Whisper (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whisper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whisper (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar