Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Whispers

12/06/2020 | Flixfilm

Whispers på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elham Ali, Leila Arabi, Norah Al Anbar
Spilletid: N/A
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.

Whispers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Whispers på YouTube.Se Whispers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Whispers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whispers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whispers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whispers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar