Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Boy Rick

White Boy Rick

13/11/2020 | Flixfilm

White Boy Rick på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Yann Demange
Skuespillere: Matthew McConaughey, Richie Merritt, Bel Powley
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I dette faktabaserede drama starter en teenager fra arbejdermiljøet som FBI-informant og senere som narkohandler midt i 1980'ernes crack-epidemi.

White Boy Rick havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Boy Rick på YouTube.Se White Boy Rick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om White Boy Rick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Boy Rick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Boy Rick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Boy Rick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar