Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Boy

White Boy

11/03/2020 | Flixfilm

Se White Boy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Dokumentaren baseret på virkelige hændelser kaster nyt lys over sagen mod den formodede teenagenarkobaron "White Boy Rick" og hans mindre kendte rolle som FBI-stikker.


Se White Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White Boy havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til White Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar