Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Boy

White Boy

11/03/2020 | Flixfilm

White Boy på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Shawn Rech
Skuespillere: Richard Wershe Jr., Scott M. Burnstein, Dana Hathaway
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Dokumentaren baseret på virkelige hændelser kaster nyt lys over sagen mod den formodede teenagenarkobaron "White Boy Rick" og hans mindre kendte rolle som FBI-stikker.Se White Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

White Boy havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Boy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om White Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar