Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Chicks

White Chicks

05/07/2019 | Flixfilm

Se White Chicks på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Jaime King, Frankie Faison
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: To sorte FBI-agenter, som er udpeget til at beskytte to overklassesøstre ved et større gallaarrangement, trækker selv i kjole og paryk for at spille de to hvide søstre.


Se White Chicks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhite Chicks havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Chicks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Chicks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Chicks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Chicks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar