Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Chicks

White Chicks

01/01/2021 | Flixfilm

Se White Chicks på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Marlon Wayans, Shawn Wayans, Busy Philipps
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: To sorte FBI-agenter, som er udpeget til at beskytte to overklassesøstre ved et større gallaarrangement, trækker selv i kjole og paryk for at spille de to hvide søstre.

White Chicks havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Chicks på YouTube.Se White Chicks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om White Chicks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Chicks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Chicks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Chicks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar