Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Christmas

White Christmas

30/09/2016 | Flixfilm

Se White Christmas på Netflix

Indspilningsår: 1954
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktør: Michael Curtiz
Skuespillere: Bing Crosby, Danny Kaye, Rosemary Clooney, Vera-Ellen
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: To soldaterkammerater falder for to søstre og tager med pigerne til et resort, som ejes af deres tidligere officer, der er i fare for at miste stedet.


Se White Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhite Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar