Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Christmas

White Christmas

30/09/2016 | Flixfilm

White Christmas på Netflix

Produktionsår: 1954
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktion: Michael Curtiz
Skuespillere: Bing Crosby, Danny Kaye, Rosemary Clooney
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: To soldaterkammerater falder for to søstre og tager med pigerne til et resort, som ejes af deres tidligere officer, der er i fare for at miste stedet.

White Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Christmas på YouTube.Se White Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om White Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar