Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Collar

White Collar

01/01/2016 | Flixfilm

Se White Collar på Netflix

Indspilningsår: 2009–2014
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: For at undgå at komme i fængsel vælger en særdeles velklædt svindler at hjælpe en FBI-agent med at fange andre velklædte tyve, men han har et skjult motiv.


Se White Collar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhite Collar havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Collar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Collar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Collar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Collar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til White Collar

  1. Lisbeth - kl. 18:34, 12-08-2014:

    hvornår kommer den næste sæson på netflix…?

  2. Inger - kl. 19:55, 31-12-2014:

    Hvornår kommer resten???

    Skriv kommentar