Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Girl

White Girl

02/12/2016 | Ingen kommentarer

Se White Girl på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Elizabeth Wood
Skuespillere: Morgan Saylor, Brian Marc, Justin Bartha, Chris Noth
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: En ung studerende tumler rundt i New York på jagt efter kokain og andre stoffer. Hun finder noget ægte at holde sig til, men det kan forsvinde mellem fingrene på hende.


Se White Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White Girl havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Girl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Girl er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar