Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Gold

White Gold

17/05/2019 | Flixfilm

White Gold på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ed Westwick, James Buckley, Joe Thomas
Spilletid: 31S min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I 1980'ernes Essex vil den kæphøje sælger Vincent Swan og hans skrupelløse team gøre alt for et salg – og ærlighed spiller ingen rolle.

White Gold (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Gold på YouTube.Se White Gold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om White Gold (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Gold (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar