Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Gold

White Gold

17/05/2019 | Flixfilm

Se White Gold på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ed Westwick, James Buckley, Joe Thomas, Linzey Cocker
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I 1980'ernes Essex vil den kæphøje sælger Vincent Swan og hans skrupelløse team gøre alt for et salg – og ærlighed spiller ingen rolle.


Se White Gold på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White Gold (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Gold (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til White Gold:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Gold (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar