Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch

19/04/2022 | Flixfilm

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Alle de seje børn gik med det. Denne dokumentar ser nærmere på den popkultur, som A&F stod for i 90'erne og de tidlige 00'er, og hvordan ekskludering var en del af det.

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch på YouTube.Se White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar