Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch

19/04/2022 | Flixfilm

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Alison Klayman
Skuespillere: Benjamin O'Keefe, Bobby Blanski, Ryan Daharsh
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Alle de seje børn gik med det. Denne dokumentar ser nærmere på den popkultur, som A&F stod for i 90'erne og de tidlige 00'er, og hvordan ekskludering var en del af det.

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch på YouTube.Se White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar