Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White House Down

White House Down

01/06/2022 | Flixfilm

White House Down på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Roland Emmerich
Skuespillere: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal
Spilletid: 131 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en paramilitær gruppe gennemfører en voldelig overtagelse af Det Hvide Hus, må præsidenten forsøge at skjule sig for forbryderne, indtil han kan blive reddet.Se White House Down på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

White House Down havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White House Down på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om White House Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White House Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White House Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White House Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar