Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White House Down

White House Down

19/03/2018 | Flixfilm

Se White House Down på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Roland Emmerich
Skuespillere: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en paramilitær gruppe gennemfører en voldelig overtagelse af Det Hvide Hus, må præsidenten forsøge at skjule sig for forbryderne, indtil han kan blive reddet.

White House Down havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se White House Down på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om White House Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White House Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White House Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White House Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar