Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White House Down

White House Down

19/03/2018 | Ingen kommentarer

Se White House Down på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Roland Emmerich
Skuespillere: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Da en paramilitær gruppe gennemfører en voldelig overtagelse af Det Hvide Hus, må præsidenten forsøge at skjule sig for forbryderne, indtil han kan blive reddet.


Se White House Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White House Down havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White House Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White House Down herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White House Down er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White House Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar