Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Lines

White Lines

15/05/2020 | Flixfilm

White Lines på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Laura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.

White Lines (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Lines på YouTube.Se White Lines på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om White Lines (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Lines (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Lines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Lines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar