Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Lines

White Lines

15/05/2020 | Flixfilm

Se White Lines på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Laura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans, Daniel Mays
Spilletid: 60 min
Land: UK, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.


Se White Lines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White Lines (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Lines (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til White Lines:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Lines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Lines (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar