Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Men Can’t Jump

White Men Can’t Jump

11/11/2014 | Ingen kommentarer

Se White Men Can’t Jump på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Adult
Instruktør: Anthony Spinelli
Skuespillere: Joel Lawrence, Mona Lisa, Carolyn Monroe, Jonathan Morgan
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Billy Hoyle foregiver at være en fjoget hvid fyr, som ikke kan noget, mens han i virkeligheden ernærer sig ved at spille pick-up basketball rundt omkring i Los Angeles.


Se White Men Can’t Jump på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White Men Can’t Jump havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Men Can’t Jump ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Men Can’t Jump herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Men Can’t Jump er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Men Can’t Jump stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar