Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Men Can’t Jump

White Men Can’t Jump

11/11/2014 | Flixfilm

White Men Can’t Jump på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Adult
Instruktion: Anthony Spinelli
Skuespillere: Joel Lawrence, Mona Lisa, Carolyn Monroe
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Billy Hoyle foregiver at være en fjoget hvid fyr, som ikke kan noget, mens han i virkeligheden ernærer sig ved at spille pick-up basketball rundt omkring i Los Angeles.

White Men Can’t Jump havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Men Can’t Jump på YouTube.Se White Men Can’t Jump på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om White Men Can’t Jump ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Men Can’t Jump stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Men Can’t Jump, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Men Can’t Jump er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar