Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Nights

White Nights

24/03/2017 | Flixfilm

Se White Nights på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short, Drama
Instruktør: David Herrera
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En kynisk arving, en mand fra hende fortid og en ambitiøs ny medarbejder i firmaet vikles ind i en kamp om penge og magt.


Se White Nights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhite Nights (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Nights (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Nights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Nights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Nights (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar