Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Rabbit Project

White Rabbit Project

09/12/2016 | Ingen kommentarer

Se White Rabbit Project på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tory Belleci, Kari Byron, Grant Imahara
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Kari Byron, Tory Belleci og Grant Imahara ser på historiens største opfindelser, vildeste kup og meget andet i denne serie fra producerne bag MythBusters.


Se White Rabbit Project på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White Rabbit Project havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Rabbit Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Rabbit Project herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Rabbit Project er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Rabbit Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar