Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Rabbit Project

White Rabbit Project

09/12/2016 | Flixfilm

Se White Rabbit Project på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tory Belleci, Kari Byron, Grant Imahara
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Kari Byron, Tory Belleci og Grant Imahara ser på historiens største opfindelser, vildeste kup og meget andet i denne serie fra producerne bag MythBusters.


Se White Rabbit Project på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhite Rabbit Project havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om White Rabbit Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Rabbit Project herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Rabbit Project er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Rabbit Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar