Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whitechapel

Whitechapel

04/06/2014 | Flixfilm

Se Whitechapel på Netflix

Indspilningsår: 2009–2013
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rupert Penry-Jones, Phil Davis, Steve Pemberton, Sam Stockman
Spilletid: 180 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Et hold detektiver og en turguide slår sig sammen, da en moderne morder efterligner Jack the Ripper, så han kan blive stillet for retten.


Se Whitechapel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhitechapel havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whitechapel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whitechapel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whitechapel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whitechapel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar