Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whitey: United States of America v. James J. Bulger

Whitey: United States of America v. James J. Bulger

01/08/2015 | Flixfilm

Se Whitey: United States of America v. James J. Bulger på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: Joe Berlinger
Skuespillere: Stephen Rakes, James 'Whitey' Bulger, Tommy Donahue
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Dokumentarfilmmageren Joe Berlinger fortæller den virkelige historie om forbryderbossen James "Whitey" Bulger og hans sensationelle retssag i 2013.

Whitey: United States of America v. James J. Bulger havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Whitey: United States of America v. James J. Bulger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Whitey: United States of America v. James J. Bulger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whitey: United States of America v. James J. Bulger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whitey: United States of America v. James J. Bulger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whitey: United States of America v. James J. Bulger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar