Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whitney: Can I Be Me

Whitney: Can I Be Me

03/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Whitney: Can I Be Me på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Nick Broomfield, Rudi Dolezal
Skuespillere: Whitney Houston, Tony Anderson, Burt Bacharach, Michael Baker
Spilletid: 105 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Få et indblik i den populære popsanger Whitney Houstons liv fra karrierens begyndelse til hendes kamp mod afhængighed og hendes sørgelige død.


Se Whitney: Can I Be Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Whitney: Can I Be Me havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whitney: Can I Be Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whitney: Can I Be Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whitney: Can I Be Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whitney: Can I Be Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar