Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whitney: Can I Be Me

Whitney: Can I Be Me

03/09/2017 | Flixfilm

Se Whitney: Can I Be Me på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Nick Broomfield, Rudi Dolezal
Skuespillere: Whitney Houston, Tony Anderson, Burt Bacharach, Michael Baker
Spilletid: 105 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Få et indblik i den populære popsanger Whitney Houstons liv fra karrierens begyndelse til hendes kamp mod afhængighed og hendes sørgelige død.


Se Whitney: Can I Be Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhitney: Can I Be Me havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whitney: Can I Be Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Whitney: Can I Be Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whitney: Can I Be Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whitney: Can I Be Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar