Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whitney Cummings: Can I Touch It?

Whitney Cummings: Can I Touch It?

30/07/2019 | Flixfilm

Whitney Cummings: Can I Touch It? på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Marcus Raboy
Skuespillere: Whitney Cummings
Spilletid: 59 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I sin fjerde standup-special vender Whitney Cummings tilbage til sin hjemby Washington, hvor hun taler om moderne feminisme, teknologi og meget mere.Se Whitney Cummings: Can I Touch It? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Whitney Cummings: Can I Touch It? havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Whitney Cummings: Can I Touch It? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Whitney Cummings: Can I Touch It? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whitney Cummings: Can I Touch It? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whitney Cummings: Can I Touch It?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whitney Cummings: Can I Touch It? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar