Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whitney Cummings: Can I Touch It?

Whitney Cummings: Can I Touch It?

30/07/2019 | Flixfilm

Se Whitney Cummings: Can I Touch It? på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Whitney Cummings
Spilletid: 59 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I sin fjerde standup-special vender Whitney Cummings tilbage til sin hjemby Washington, hvor hun taler om moderne feminisme, teknologi og meget mere.


Se Whitney Cummings: Can I Touch It? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Whitney Cummings: Can I Touch It? havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whitney Cummings: Can I Touch It? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Whitney Cummings: Can I Touch It?:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whitney Cummings: Can I Touch It? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whitney Cummings: Can I Touch It? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar