Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Whitney

01/11/2019 | Flixfilm

Se Whitney på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Kevin Macdonald
Skuespillere: Whitney Houston, Ellen White, Michael Houston, Cissy Houston
Spilletid: 120 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Arkivmateriale og oprigtige interviews med kunstneren og ikonet Whitney Houstons familiemedlemmer kaster lys over hendes liv, arbejde og trængsler.Se Whitney på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Whitney havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Whitney ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Whitney:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Whitney er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whitney stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar