Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Who Am I

26/02/2021 | Flixfilm

Se Who Am I på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Baran bo Odar
Skuespillere: Tom Schilling, Elyas M'Barek, Wotan Wilke Möhring, Antoine Monot Jr.
Spilletid: 102 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter en hackers medsammensvorne er blevet myrdet af russiske gangstere, fortæller han en efterforsker fra Europol historien om gruppens jagt efter rampelyset.

Who Am I (Kein System Ist Sicher) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Who Am I på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Who Am I (Kein System Ist Sicher) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Am I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Am I, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Am I (Kein System Ist Sicher) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar