Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Who Am I

26/02/2021 | Flixfilm

Who Am I på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Baran bo Odar
Skuespillere: Tom Schilling, Elyas M'Barek, Wotan Wilke Möhring
Spilletid: 102 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter en hackers medsammensvorne er blevet myrdet af russiske gangstere, fortæller han en efterforsker fra Europol historien om gruppens jagt efter rampelyset.

Who Am I (Kein System Ist Sicher) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Who Am I på YouTube.Se Who Am I på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Who Am I (Kein System Ist Sicher) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Am I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Am I, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Am I (Kein System Ist Sicher) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar