Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Are You: School 2015

Who Are You: School 2015

20/06/2020 | Flixfilm

Se Who Are You: School 2015 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mi-seon Jeon, Nam Joo-Hyuk, Doo-Sik Park, Kim So-Hyun
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter at have mistet sin hukommelse i en ulykke træder en mobbet, forældreløs pige ind i stedet for en identisk pige, som er forsvundet.

Who Are You: School 2015 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Who Are You: School 2015 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Who Are You: School 2015 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Are You: School 2015 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Are You: School 2015, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Are You: School 2015 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar