Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Are You: School 2015

Who Are You: School 2015

20/06/2020 | Flixfilm

Se Who Are You: School 2015 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joo-Hyuk Nam
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Efter at have mistet sin hukommelse i en ulykke træder en mobbet, forældreløs pige ind i stedet for en identisk pige, som er forsvundet.


Se Who Are You: School 2015 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWho Are You: School 2015 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Who Are You: School 2015 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Who Are You: School 2015 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Who Are You: School 2015 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Are You: School 2015 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar