Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Done It?

Who Done It?

05/01/2022 | Flixfilm

Who Done It? på Netflix

Produktionsår: 1956
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Basil Dearden
Skuespillere: Benny Hill, Belinda Lee, David Kossoff
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En klodset amatørdetektiv afdækker et internationalt spionkomplot, som omfatter en maskine, der kan kontrollere vejret.

Who Done It? havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Who Done It? på YouTube.Se Who Done It? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Who Done It? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Done It? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Done It?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Done It? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar