Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Who is Erin Carter?

Who is Erin Carter?

24/08/2023 | Flixfilm

Who is Erin Carter? på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Evin Ahmad, Sean Teale, Denise Gough
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En britisk kvindes stille liv i Barcelona kører fuldstændigt ud ad en tangent, da et væbnet røveri i et supermarked afslører hendes hemmelighed og voldelige fortid.Se Who is Erin Carter? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Who is Erin Carter? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Who is Erin Carter? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Who is Erin Carter? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who is Erin Carter? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who is Erin Carter?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who is Erin Carter? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Who is Erin Carter?

  1. jens randrup - kl. 12:25, 05-09-2023:

    I begyndelsen var jeg meget i tvivl om det var en serie inspireret af Guy Ritchie. Nej, serien er så simpel i sit udtryk, så forudsigelig og så lappeløsnings agtig, at det ufrivilligt bliver sjovt.
    Serien foregår i Spanien og Erin har boet der i mere end 5 år. På trods af det taler hun ikke spansk, hendes “datter” på 8-9 år taler heller ikke spansk, alle ansatte på skolen taler kun engelsk og gud hjælpe mig om ikke hendes spanske mand, kun taler engelsk.
    Jeg vil skyde Erin på at veje under 60 kg, men alligevel kan hun få læsterlige tæsk, blive skudt, køre fatalt galt i bil, falde ned fra en lastbil og alligevel vandre videre uden væsentlige men. Vi ser på intet tidspunkt – i Spanien – at hun træner kampsport, skydning, løb eller andre former for ekstremsport, alligevel tæsker og skyder hun alle som kæmper imod hende.
    Hele vejen igennem er serien grotesk overdrevet og ikke engang et problem med en vandhane er realistisk i serien.

Skriv kommentar