Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Killed Little Gregory?

Who Killed Little Gregory?

20/11/2019 | Flixfilm

Who Killed Little Gregory? på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: William Salyers, Page Leong, Jayne Taini
Spilletid: 297 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da deres 4-årige søn bliver myrdet, kæmper et ungt par en frustrerende og udmattende kamp om at identificere den undvigende morder.

Who Killed Little Gregory? (Hvem dræbte lille Grégory?) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Who Killed Little Gregory? på YouTube.Se Who Killed Little Gregory? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Who Killed Little Gregory? (Hvem dræbte lille Grégory?) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Killed Little Gregory? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Killed Little Gregory?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Killed Little Gregory? (Hvem dræbte lille Grégory?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar