Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Killed Little Gregory?

Who Killed Little Gregory?

20/11/2019 | Flixfilm

Se Who Killed Little Gregory? på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Page Leong, William Salyers, James Simenc, Peter James Smith
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da deres 4-årige søn bliver myrdet, kæmper et ungt par en frustrerende og udmattende kamp om at identificere den undvigende morder.Se Who Killed Little Gregory? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Who Killed Little Gregory? (Hvem dræbte lille Grégory?) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Who Killed Little Gregory? (Hvem dræbte lille Grégory?) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Who Killed Little Gregory?:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Who Killed Little Gregory? (Hvem dræbte lille Grégory?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Killed Little Gregory? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar