Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Killed Malcolm X?

Who Killed Malcolm X?

07/02/2020 | Ingen kommentarer

Se Who Killed Malcolm X? på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: History
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Flere årtier efter mordet på den afroamerikanske leder Malcolm X kaster en aktivist sig ud i en kompleks mission for at finde sandheden i retfærdighedens navn.


Se Who Killed Malcolm X? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Who Killed Malcolm X? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Who Killed Malcolm X? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar