Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Killed Malcolm X?

Who Killed Malcolm X?

07/02/2020 | Flixfilm

Se Who Killed Malcolm X? på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Abdur-Rahman Muhammad, Muhammad A. Aziz, Zak A. Kondo, David Garrow
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Flere årtier efter mordet på den afroamerikanske leder Malcolm X kaster en aktivist sig ud i en kompleks mission for at finde sandheden i retfærdighedens navn.


Se Who Killed Malcolm X? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWho Killed Malcolm X? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Who Killed Malcolm X? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Who Killed Malcolm X? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar