Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Killed Malcolm X?

Who Killed Malcolm X?

07/02/2020 | Flixfilm

Se Who Killed Malcolm X? på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Abdur-Rahman Muhammad, Muhammad A. Aziz, Zak A. Kondo
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Flere årtier efter mordet på den afroamerikanske leder Malcolm X kaster en aktivist sig ud i en kompleks mission for at finde sandheden i retfærdighedens navn.

Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Who Killed Malcolm X? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Killed Malcolm X? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Killed Malcolm X?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Killed Malcolm X? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar