Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Killed Sara?

Who Killed Sara?

18/05/2022 | Flixfilm

Who Killed Sara? på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Opsat på at få hævn og på at bevise, at han blev uskyldigt dømt for mordet på sin søster, går Álex i gang med at afdække meget mere end den sande forbryder.Se Who Killed Sara? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Who Killed Sara? (Hvem dræbte Sara?) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Who Killed Sara? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Who Killed Sara? (Hvem dræbte Sara?) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Killed Sara? (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Killed Sara?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Killed Sara? (Hvem dræbte Sara?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Who Killed Sara?

  1. Michelle - kl. 11:41, 07-04-2021:

    Who killed Sara, er en fantastisk serie, spændende og som man lige tror man ved hvem der dræbte sara, tager filmen en ny drejning.

    Hvornår kommer næste sæson? Håber ikke at det er som det plejer om 4-6 måneder

Skriv kommentar