Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who Likes My Follower?

Who Likes My Follower?

09/09/2022 | Flixfilm

Who Likes My Follower? på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jedet, Jonan Wiergo, Luján Argüelles
Spilletid: 53S min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Tre successrige influencere coacher hver en følger, mens de gør feltet af mulige dates mindre i håbet om at udskifte digitale likes med virkelig kærlighed.Se Who Likes My Follower? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Who Likes My Follower? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Who Likes My Follower? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Who Likes My Follower? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Likes My Follower? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Likes My Follower?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Likes My Follower? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar