Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who the F**K is that Guy

Who the F**K is that Guy

01/09/2017 | Flixfilm

Se Who the F**K is that Guy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tag med på en rejse gennem Michael Alagos liv. En homoseksuel New Yorker fra Puerto Rico, der opdagede en perlerække af bands heriblandt Metallica.


Se Who the F**K is that Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Who the F**K is that Guy havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Who the F**K is that Guy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Who the F**K is that Guy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Who the F**K is that Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who the F**K is that Guy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar