Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Who Were We Running From?

Who Were We Running From?

24/03/2023 | Flixfilm

Who Were We Running From? på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Melisa Sözen, Eylül Tumbar, Musa Uzunlar
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En mor med en mystisk fortid må leve som flygtning uden navn. Sammen med sin datter tager hun fra hotel til hotel, og alle omkring dem bliver opfattet som en trussel.Se Who Were We Running From? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Who Were We Running From? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Who Were We Running From? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Who Were We Running From? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who Were We Running From? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Who Were We Running From?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Who Were We Running From? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar