Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Who’s Afraid of Virginia Woolf?

Who’s Afraid of Virginia Woolf?

27/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Who’s Afraid of Virginia Woolf? på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Mike Myers, Heather Graham, Michael York, Robert Wagner
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En alkoholiseret professor og hans uforsonlige hustru forvandler en aften med cocktails til et stormløb af pinagtige afsløringer og skældsord.


Se Who’s Afraid of Virginia Woolf? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Who’s Afraid of Virginia Woolf? havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Who’s Afraid of Virginia Woolf? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Who’s Afraid of Virginia Woolf? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Who’s Afraid of Virginia Woolf? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Who’s Afraid of Virginia Woolf? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar