Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Whose Vote Counts, Explained

Whose Vote Counts, Explained

28/09/2020 | Flixfilm

Se Whose Vote Counts, Explained på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Kasich, Carol Anderson, Alexandria Ocasio-Cortez, Carol Berkin
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Retten til at stemme er grundstenen i det amerikanske demokrati. Men ikke alle stemmer er lige. Hvordan fungerer systemet, og kan det repareres?

Whose Vote Counts, Explained (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Whose Vote Counts, Explained på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Whose Vote Counts, Explained (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Whose Vote Counts, Explained (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Whose Vote Counts, Explained, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Whose Vote Counts, Explained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar