Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Why Are You Like This

Why Are You Like This

16/04/2021 | Flixfilm

Why Are You Like This på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Naomi Higgins, Olivia Junkeer, Wil King
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Tre gode venner håndterer arbejde, morskab, identitetspolitik, affærer og vilde nætter i byen i denne knivskarpe satire om ungdomslivet i Melbourne.

Why Are You Like This havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Why Are You Like This på YouTube.Se Why Are You Like This på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Why Are You Like This ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Why Are You Like This stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Why Are You Like This, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Why Are You Like This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar