Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Why Me?

03/03/2021 | Flixfilm

Why Me? på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Short, Drama
Instruktion: Adi Kemp
Skuespillere: Bronte Ansell, Ryan Burden, Robyn Davies
Spilletid: 10 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En ung anklager bliver tildelt en stor, vigtig sag, som involverer en kollega, men begynder hurtigt at stille spørgsmålstegn ved motivet bag anklagerne.Se Why Me? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Why Me? havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Why Me? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Why Me? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Why Me? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Why Me?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Why Me? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar