Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Why Sharks Attack

Why Sharks Attack

01/05/2017 | Flixfilm

Se Why Sharks Attack på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Adam Geiger
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Hajeksperter analyserer de ændrede adfærdsmønstre bag et stigende antal hajangreb og det øgede antal hajer i farvande nær mennesker.


Se Why Sharks Attack på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhy Sharks Attack havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Why Sharks Attack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Why Sharks Attack herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Why Sharks Attack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Why Sharks Attack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar