Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Why Sharks Attack

Why Sharks Attack

01/05/2017 | Flixfilm

Why Sharks Attack på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Adam Geiger
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Hajeksperter analyserer de ændrede adfærdsmønstre bag et stigende antal hajangreb og det øgede antal hajer i farvande nær mennesker.

Why Sharks Attack havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Why Sharks Attack på YouTube.Se Why Sharks Attack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Why Sharks Attack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Why Sharks Attack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Why Sharks Attack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Why Sharks Attack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar