Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Why We Fight: The Battle of Russia

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Dette afsnit af Frank Carpas roste dokumentarserie sætter fokus på behovet for en russisk-amerikansk alliance for at besejre nazisterne.


Se Why We Fight: The Battle of Russia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Why We Fight: The Battle of Russia (Slaget om Rusland) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Why We Fight: The Battle of Russia (Slaget om Rusland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Why We Fight: The Battle of Russia herunder:Fra premieredatoen (31. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Why We Fight: The Battle of Russia (Slaget om Rusland) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Why We Fight: The Battle of Russia stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar