Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wicked Flying Monkeys

Wicked Flying Monkeys

15/06/2017 | Flixfilm

Se Wicked Flying Monkeys på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De flyvende aber i Oz-historierne var slet ikke så slemme. Ozzy og hans venner gør oprør imod Den Onde Heks Fra Vest og forsøger at gøre Oz til et bedre sted.


Se Wicked Flying Monkeys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wicked Flying Monkeys havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wicked Flying Monkeys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wicked Flying Monkeys:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wicked Flying Monkeys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wicked Flying Monkeys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar