Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wide Awake

Wide Awake

01/11/2014 | Flixfilm

Se Wide Awake på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Joseph Cross, Timothy Reifsnyder, Dana Delany, Denis Leary
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Tiårige Joshua er deprimeret og forvirret efter at have mistet sin bedstefar. Han forsøger derfor at finde Gud, men opdager hurtigt, at det ikke er så let.


Se Wide Awake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWide Awake havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wide Awake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wide Awake herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wide Awake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wide Awake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar