Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wide Awake

Wide Awake

01/11/2014 | Flixfilm

Wide Awake på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Joseph Cross, Timothy Reifsnyder, Dana Delany
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Tiårige Joshua er deprimeret og forvirret efter at have mistet sin bedstefar. Han forsøger derfor at finde Gud, men opdager hurtigt, at det ikke er så let.

Wide Awake havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wide Awake på YouTube.Se Wide Awake på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wide Awake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wide Awake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wide Awake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wide Awake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar