Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Abandon

Wild Abandon

02/04/2022 | Flixfilm

Wild Abandon på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Short
Instruktion: Julian Argus
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fanget i en midtlivskrise begynder en arkitekt at leve et dobbeltliv som punker, mens resten af hans familie passer deres egne kriseramte tilværelser.

Wild Abandon (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wild Abandon på YouTube.Se Wild Abandon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wild Abandon (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Abandon (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wild Abandon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wild Abandon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar