Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Babies

Wild Babies

05/05/2022 | Flixfilm

Wild Babies på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Helena Bonham Carter
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Tag med løveunger, elefantunger, skældyrunger og pingvinunger m.m. på eventyr, og se dem lære at håndtere livets op- og nedture i naturen.

Wild Babies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wild Babies på YouTube.Se Wild Babies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wild Babies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Babies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wild Babies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wild Babies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar