Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Card

Wild Card

19/12/2018 | Flixfilm

Se Wild Card på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Simon West
Skuespillere: Jason Statham, Michael Angarano, Dominik Garcia, Hope Davis
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da hans veninde bliver voldtaget, opsporer den skrappe, spilafhængige bodyguard Nick den skyldige. Men han pådrager sig også uforvarende en nådesløs gangsterchefs vrede.


Se Wild Card på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWild Card havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wild Card ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wild Card herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wild Card er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Card stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar